Resepaket

Skapa nya minnen med din familj i sommar med ett av våra unika resepaket som vi lovar kommer att stimulera sinnena samtidigt som de sänker stressnivån. Baggå Skola Café & BnB är perfekt för mindre möten, bjudningar, familjefester, svensexor eller för den som bara vill komma iväg med familjen på ett äventyr i närområdet

Agriturist på Hemma-plan

Till dig som tycker om de smakrika delarna av livet. Mat- och trädgårdsresan är en avkopplande och smakrik resa för hela familjen! Börja dagen i trädgården och lär dig bra knep för att producera egen mat och ta vara på allt som finns i en småskalig ekologisk trädgård.

Din Inre Konstnär

Finns det en dold konstnär inom dig som vill bli utsläppt? Den kreativa semestern är perfekt för dig som vill lära dig en ny hobby eller bättra på din kreativa ådra. Skapa ett mästerverk på denna resa och ta hem minnen för livet. Beroende på din kunskapsnivå så skapar vi tillfället som passar dig bäst som nybörjare eller van amatör.

Tillbaka till Det Vilda

Tvätta bort storstadens stök med hjälp av en paddeltur på en glasklar sjö. Återkoppla till dina rötter med hjälp av en kurs i bushcraft. Vandra genom urskogar utan schema på din egen tid och njut av tystnaden. Detta resepaket fokuserar på Sveriges sanna jag: i skogen, i vildmarken, på vattnet.


Perfekt utgångspunkt för friluftsliv. Fiske, svamp och bärplock. Eller bara vara. Rekomenderas varmt.”

-Ola S.


Skapa nya minnen för livet