Cooking Courses

Anmäl er idag för våra smakrika matlagningskurser: lär er om metoder och ingredienser från främmande länder och nya smaker.

Perfect present åt den personen i ditt liv some älskar mat. Begränsat till tolv platser.  200kr/person. Ring eller maila för att reservera en plats  073-568-1133 eller skolgarden@live.com

Kom ihåg att du är inte anmäld förän du har betalt (betala till bankgiro nummer 842-7395 med kursnamnet)! 

Eritreansk Mat med kockarna Sonia och Johnathon den 13 juni kl 18-22erittrean

Vad har bröd, popcorn och kaffebönor gemensamt? Du får svaret om du kommer på vår eritreanska matlagningskurs. Grundpelaren i den eritreanska matlagningen är Injera vilket är ett traditionellt bröd som påminner om en stor, mjuk pannkaka. Det här är mat som du måste planera för. Smeten till Injeran skall nämligen stå och jäsa i 2-3 dagar! Men under den här tre-timmarskursen, ska vi både laga några goda och mustiga rätter och grädda det mjuka Injerabrödet. Följ med på en resa genom eritreansk kultur och matlagning för att sedan njuta av kvällens skapelser! Anmäl er idag till Bankgiro nummer 842-7395 och skriv Eritreansk Mat.200kr/person.

imagesSUCBTKS2Ölbryggning med bryggaren Kasper den 26 Juli kl 18-22

Om ni tycker om öl är den här kursen för er! Under kvällen ska bryggaren Kasper leda oss genom alla steg till en öl i stilen Belgisk Wit. Ett friskt och ljust öl kryddat med humle, apelsin och koriander, som kan passa riktigt bra mitt i sommaren. Lär er alla de olika momenten och få en guide till receptet. Ta reda på skillnaden mellan helmalt och extrakt och mycket mer om hembryggning. Provsmakning ingår (ålders gräns till kursen). Anmäl er idag till Bankgiro nummer 842-7395 och skriv Ölbryggning. 200kr/person.

Palestinsk Mat med kock Hanan den 8 august kl 18-22palestinian bread

Strid och krig för inte bara med sig misär och lidande. Från Palestina kommer starka, passionerad människor med en stor kärlek till familj och god mat. Med vanliga ingredienser som lök, oregano, dill, och kött kommer någonting helt fräscht och unikt. Den här inspirerande kvällen ska visa hur man kan tolka på nytt de kryddor vi använder dagligen. Meningen med palestinsk mat är att dela med andra. Dela bord med oss under en spännande kväll full med smakrik och färgglad mat. Anmäl er idag till Bankgiro nummer 842-7395 och skriv Palestinsk Mat. 200kr/person.


Classes are limited to 12 people.  First come, first served, so call to sign yourself up!   All classes run approximately 3 hours with chance to taste all foods (smakprovning).  All classes cost 200 sek/person.  Contact us to sign up today: 073-568-1133 or skolgarden@live.com