Kreativiteten och naturen möts på Baggå Skola Café & BnB. Denna historiska skolbyggnad som omsorgsfullt återskapats till ett farm-to-table café och boutique bed & breakfast ligger inbäddat vid Hedströmmens svala strand, skyddat av magiska storskogar åt alla håll.

Din dag börjar med en hemlagad frukost och nybakat bröd från caféet, kanske i skuggan av sviskonträdet eller i den pampiga cafésalen. Att ta ett morgondopp i ån är en naturlig del av dagen för att fullfölja sommarkänslan. Skapa nya minnen med din familj i sommar med ett av våra unika resepaket som vi lovar kommer att stimulera sinnena samtigt som de sänker stressnivån. Baggå Skola Café & BnB är perfekt för mindre möten, bjudningar, familjefester, svensexor eller för den som bara vill komma iväg med familjen på ett äventyr i närområdet.

Kontakta oss om du vill boka, fyll i formuläret så hör vi av oss! Våra tre resepaket heter Agriturist på Hemmaplan, Din Inre Konstnär och Tillbaka till Det Vilda och kan bokas för två eller tre nätter under veckodagarna i Juli-September.

Adress: Baggå Skola, Forsbyn 10, 73 991 Skinnskatteberg

Frågor om rum, ring eller mejla Tomas: 073-999-5461, lannertomas@gmail.com

Frågor om caféet och catering, kontakta Amy: 073-568-1133, baggaskola@gmail.com

Follow us on Facebook!